Основные вероятностные характеристики системы обслуживания Gk|G|1 - Ежов, И.И.; Каданков, В.Ф. (Український математичний журнал, 2001)
Для систем обслуговування Gk|G|1 з груповим надходженням вимог наведено розподіли таких характеристик: тривалості періоду зайнятості, довжини черги в перехідному і стаціонарному режимах функціонування системи обслуговування, сумарного часу простою системи обслуговування, віртуального часу чекання початку обслуговування, вхідного потоку вимог і вихідного потоку обслугованих вимог та інших. For the queuing system G κ|G|1 with batch arrivals of calls, we present the distributions of the following characteristics: the length of a busy period, queue length in transient and stationary modes of the queuing system, total idle time of the queuing system, virtual waiting time to the beginning of the service, input stream of calls, output stream of served calls, etc.