Об одном условии регулярности квантовых квадратичных стохастических процессов - Мухамедов, Ф.М. (Український математичний журнал, 2001)
Наведено необхідні та достатні умови виконання умови регулярності для однорідних квантових квадратичних стохастичних процесів, визначених на алгебрах фон Неймана. We present necessary and sufficient conditions for the validity of a regularity condition for homogeneous quantum quadratic stochastic processes defined on von Neumann algebras.