Периодическая атомарная квазиинтерполяция - Басараб, М.А. (Український математичний журнал, 2001)
Розглядаються наближення періодичних функцій за допомогою атомарної квазіінтерполяції другого та першого порядків. Одержано вирази для коефіцієнтів квазіінтерполянтів, наведено оцінки похибок у рівномірній метриці. We consider the approximation of periodic functions by using the atomic quasiinterpolation of the second and the first order. We obtain expressions for the coefficients of quasiinterpolants and present estimates for errors in the uniform metric.