Линейный метод восстановления функций, основанный на бинарном пополнении данных - Лигун, А.О.; Шумейко, О.О. (Український математичний журнал, 2001)
Побудовано лінійний метод відновлення на основі бінарного поповнення даних за інтерполяційною формулою Бесселя. Знайдено асимптотичну величину похибки методу, його норму, вивчено властивості методу. We construct a linear recovery method based on binary data completion using the Bessel interpolation formula. We find an asymptotic value of the error of this method, determine its norm, and study its properties.