Дослідження експоненціальної дихотомії стохастичних систем Іто за допомогою квадратичних форм - Станжицький, О.М. (Український математичний журнал, 2001)
Для лінійних стохастичних систем отримано достатні умови експоненціальної дихотомії в середньому квадратичному в термінах функцій Ляпунова, які є квадратичними формами. For linear stochastic systems, we obtain sufficient conditions for mean-square exponential dichotomy in terms of Lyapunov functions that are quadratic forms.