Факторіальний аналог дистрибутивних областей Безу - Забавський, Б.В. (Український математичний журнал, 2001)
Досліджуються області Безу, в яких довільний максимально неголовний правий ідеал є двобічним. У випадку At(R) областей Безу показано, що довільний максимально неголовний правий ідеал, який є двобічним, є максимально неголовним лівим ідеалом. We investigate Bezout domains in which an arbitrary maximally-nonprincipal right ideal is two-sided. In the case of At(R) Bezout domains, we show that an arbitrary maximally-nonprincipal two-sided right ideal is also a maximally-nonprincipal left ideal.