Асимптотична поведінка логарифмічного потенціалу нульового роду - Заболоцький, М.В. (Український математичний журнал, 2001)
При досить загальній умові на поведінку борелівської міри знайдено непокращувані асимптотичні формули її логарифмічного потенціалу. Under a fairly general condition on the behavior of a Borel measure,we obtain unimprovable asymptotic formulas for its logarithmic potential.