Факторизация периодических локально разрешимых групп локально нильпотентными и нильпотентными подгруппами - Черников, Н.С. (Український математичний журнал, 2001)
Одержано ряд нових результатів про періодичні локально розв'язні та скінченні розв'язні групи G−AB із локально пільпотептпими або иільпотет ними підгрупами A і B. We establish a series of new results concerning periodic locally solvable and finite solvable groups G = AB with locally nilpotent or nilpotent subgroups A and B. Одержано ряд нових результатів про періодичні локально розв'язні та скінченні розв'язні групи G−AB із локально нільпотентними або нільпотентними підгрупами A і B.