Isometric Imbedding of Some Metric Spaces in lp-Spaces - Vestfrid, I.A. (Український математичний журнал, 2001)
We present a generalization of a result of Fichet, who proved in 1988 that every ulltrametric space consisting of n points is imbedded isometrically in l^(n−1)p, p ≥ 1 . Наведено узагальнення результату Фічета, який у 1988 р. довів, що кожний ультраметричний простір, що складається з п точок, ізометрично вкладений у l^(n−1)p, p ≥ 1 .