Неравенства типа Бернштейна для L-сплайнов - Бабенко, В.Ф.; Лигун, А.А. (Український математичний журнал, 1993)
Доведені нові нерівності типу нерівностей Бернштейна для 2π-періодичних L-сплайнів, що відповідають диференціальному оператору Lτ(D) порядку r постійними дійсними коефіцієнтами. New Berhstein-type inequalities are obtain for 2π-periodic L -splines associated with a differential operator Lτ(D) of degree r with fixed real coefficients.