Восстановление линейных функционалов на классах аналитических функций двух переменных по некоторой обобщенной информации - Вакарчук, С.Б. (Український математичний журнал, 1993)
Для класів аналітичних функцій, означених за допомогою 2-вимірної композиції Адамара, запропоновано метод відновлення лінійних функціоналів на основі блендінгових конструкцій; вказані найкращі методи відновлення, знайдені точні оцінки похибки. For classes of analytic functions defined in terms of the two-dimensional Hadamard composition, we propose a renewal method for linear functionals based on blending constructions. The best renewal methods are indicated, and the exact estimates of errors are given.