Формули звернення як форма мовленнєвого етикету в українській прозі ХХІ століття - Волкова, І.В.; Алексєєва, О.О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2010)
У статті проаналізовані формули звертання на матеріалі української прози ХХІ ст. Уточнено поняття емоційно-оціночного звертання. В статье проведён анализ формул обращения на материале украинской прозы XXI в. Уточнено понятие эмоционально-оценочного обращения. The analysis of appeal on material of Ukrainian prose of the 21 century is conducted in research. The concept of emotionally evaluating appeal is specified.