О геометрических работах А. В. Погорелова - Аминов, Ю.А. (Український математичний журнал, 2007)
Представлено огляд основних результатів А. В. Погорєлова в галузі геометрії. We present a survey of the principal results of A. V. Pogorelov in the field of geometry.