Изомонодромные деформации и дифференциальная теория Галуа - Григоренко, Н.В. (Український математичний журнал, 2007)
Показано як можна використати розв'язок оберненої задачі диференціальної теорії Галуа для побудови ізомонодромних деформацій We show how a solution of an inverse problem of the differential Galois theory can be used to construct isomonodromic deformations.