Применение разделяющего преобразования к оценкам внутренних радиусов открытых множеств - Бахтин, А.К.; Вьюн, В.Е. (Український математичний журнал, 2007)
Одержано розв'язки нових екстремальних задач геометричної теорії функцій комплексної змінної, пов'язаних з оцінками внутрішніх радіусів неперетинних областей. Узагальнено деякі раніш відомі результати на випадок відкритих множин. We obtain solutions of new extremal problems of the geometric theory of functions of a complex variable related to estimates for the inner radii of nonoverlapping domains. Some known results are generalized to the case of open sets.