Интегро-дифференциальные системы с нечеткими помехами - Васильковская, В.С.; Плотников, А.В. (Український математичний журнал, 2007)
Для керованого інтегро-диференціального рівняння з нечіткими перешкодами введено поняття нечіткого жмутка траєкторій і нечіткої множини досяжності та доведено деякі властивості нечітких жмутків. For a controlled integro-differential equation with fuzzy noise, we introduce the notions of a fuzzy bundle of trajectories and a fuzzy reachability set and prove some properties of fuzzy bundles.