Характеристика напіврешітки ідемпотентів переставної інверсної напівгрупи скінченного рангу з нулем - Дереч, В.Д. (Український математичний журнал, 2007)
Дана характеристика полурешетки идемпотентов перестановочной инверсной полугруппы конечного ранга с нулем. We give a characterization of the semilattice of idempotents of a finite-rank permutable inverse semigroup with zero.