Oб одном критерии аналитичности функций - Трохимчук, Ю.Ю. (Український математичний журнал, 2007)
Доведено узагальнення відомої теореми В. К. Дзядика, яка дає цікавий геометричний критерій аналітичності функцій We prove a generalization of the well-known Dzyadyk theorem that gives an interesting geometric criterion for the analyticity of functions.