Нахождение коциклов в конструкции двойного скрещенного произведения групп Ли - Калюжный, А.А.; Подколзин, Г.Б.; Чаповский, Ю.А. (Український математичний журнал, 2007)
Отримано явну формулу для знаходження пар коциклів для побудови прикладів локально компактних квантових груп за допомогою подвійного схрещеного добутку груп Лі. We find an explicit formula for finding pairs of cocycles for the construction of examples of locally compact quantum groups by using the bicrossed product of Lie groups.