Свойства параболически келеровых пространств, допускающих почти геодезическое отображение типа π₂ с вырожденной аффинорной структурой - Григорьева, Т.И. (Український математичний журнал, 2007)
Вивчається майже геодезійне відображення ріманових просторів із параболічною афінорною структурою. Знайдено деякі властивості параболічно келерових просторів, що допускають майже геодезійне відображення. We study an almost geodesic mapping of Riemann spaces with parabolic affinor structure. Some properties of parabolic Kählerian spaces admitting an almost geodesic mapping are established.