Мовленнєва компетентність старшокурсників та чинних працівників юридичної сфери - Криськів, М.Й. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2010)
Пропонована стаття є частиною дослідження ефективних шляхів підвищення мовленнєвої компетенції майбутніх юристів. Застосований констатувальний експеримент мав завдання виявити результати опрацювання мовного курсу у ВНЗ такого профілю. Предлагаемая статья является частью исследования эффективных путей повышения речевой компетенции будущих юристов. Задача примененного констатирующего эксперимента заключалась в определении результатов изучения языкового курса в ВНЗ такого профиля. The given article is a part of the effective methods investigation of the communicative competence improvement of the law school students. The aim of the stating experiment was to find out the results of the adapted language course at Higher Educational Institution.