Множини лінійних розширень динамічних систем на торі при фіксованій функції Ляпунова - Астаф'єва, М.М.; Степаненко, Н.В. (Український математичний журнал, 2007)
Рассмотрены множества линейных расширений динамических систем на торе с общей знакопеременной функцией Ляпунова. We consider sets of linear expansions of dynamical systems on a torus with general alternating Lyapunov function.