Абсолютна асимптотична стійкість розв'язків лінійних параболічних диференціальних рівнянь із загаюваннями - Кушнір, В.П. (Український математичний журнал, 2007)
Установлены необходимые и достаточные условия абсолютной асимптотической устойчивости решений линейных параболических дифференциальных уравнений с запаздыванием. We establish necessary and sufficient conditions for the absolute asymptotic stability of solutions of linear parabolic differential equations with delay.