Некоторые обратные задачи для параболических и эллиптических дифференциально-операторных уравнений - Эйдельман, С.Д. (Український математичний журнал, 1993)
Одержані необхідні та достатні умови однозначної розв’язності деяких задач про визначення невідомої правої частини диференціального рівняння з необмеженним операторним коефіцієнтом за додатковою крайовою умовою. Necessary and sufficient conditions are established for the unique solvability of problems of determining an unknown right-hand side of a differential equation with an unbounded operator coefficient under an additional boundary condition.