Мішана задача для однієї псевдопараболічної системи в необмеженій області - Доманська, Г.П.; Лавренюк, С.П. (Український математичний журнал, 2001)
Доведено існування та єдиність розв'язку мішаної задачі для системи псевдопараболічних рівнянь в необмеженій (за просторовими змінними) області. We prove the existence and uniqueness of a solution of a mixed problem for a system of pseudoparabolic equations in an unbounded (with respect to space variables) domain.