Про близькість кореляційних функцій однорідних та ізотропних випадкових полів, у яких спектральні функції однакові на певній множині - Павлов, Д.В. (Український математичний журнал, 2001)
Наведено приклади застосування теореми про середнє для знаходження різних оцінок близькості кореляційних функцій, коли їх спектральні функції однакові на деякій множині. We give examples of application of the mean-value theorem to finding various estimates of the proximity of correlation functions in the case where their spectral functions coincide on a certain set.