О периодических и ограниченных решениях операторного уравнения Риккати - Дороговцев, А.Я. (Український математичний журнал, 1993)
Наведено достатні умови існування періодичних та обмежених розв’язків операторного рівняння Ріккаті. Sufficient conditions for the existence of periodic and bounded solutions of the operator Riccati equation are presented.