О регулярности линейных систем с вырожденной матрицей при производной - Симоконь, В.X.; Трофимчук, Е.П. (Український математичний журнал, 1993)
Доведені нові достатні умови існування інваріантних многовидів у лінійних систем з виродженою матрицею при похідній. New sufficient conditions for the existence of invariant manifolds are proved for linear systems with degenerate matrix by the derivative.