Минимальные функции Морса на паре многообразий - Пришляк, А.О. (Український математичний журнал, 1993)
Доведена теорема про існування мінімальної функції Морса на парі однозв"язних многовидів (M^n,N^k), де n−k ≥ 3, k ≥ 6. The existence theorem for a minimal Morse function on a pair of manifolds (M^n,N^k), where n−k ≥ 3, k ≥ 6, is proved.