Оценка снизу площади аналитической кривой в кубе пространства Cⁿ - Ронкин, Л.И. (Український математичний журнал, 1993)
Одержана точна оцінка знизу площі аналітичної кривої, що розміщена у кубі простору Cⁿ та проходить крізь його центр. The exact lower bound of the area of an analytic curve which lies inside a cube in the space Cⁿ and passes through its center is obtained.