Теорема об интегральных неравенствах с функциональным аргументом - Мусаев, В.М. (Український математичний журнал, 1993)
Доведена теорема про інтегральні нерівності типу Вольтерра — Фредгольма з функціональним аргументом. За допомогою цієї теореми встановлена теорема про інтегральні нерівності з запізненням аргументу. A theorem on the integral Volterra-Fredholm inequalities with a functional limit is proved. By using this theorem, the theorem on integral inequalities with retarded argument is established.