Микола Іванович Шкіль (до шістдесятиріччя від дня народження) - Митропольський, Ю.А.; Парасюк, О.С.; Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 1993)
13 грудня 1992 р. виповнилося 60 років доктору фізико-математичних наук професору академіку АПН України Миколі Івановичу Шкілю.