Наші презентації (Слово і Час, 2004)
Матеріали V конгресу Міжнародної асоціації україністів: Літературознавство; Олекса Мишанич. З минулих літ: Літературознавчі статті й дослідження різних років; Біблія і культура: Зб. наукових статей; Володимир Погребенник. Слово - зброя. Література у творчому набутку Романа Олійника-Рахманного (публіцистика, есеїстика, літературознавство); В.Г.Скляренко. “Темні місця” в “Слові о полку Ігоревім”; Василь Іванишин, Петро Іванишин. Пізнання літературного твору; Петро Ротач. Священні місця Полтавщини: Дві літературні поїздки. - Гоголівський край. Гадяч, Зелений Гай Лесі Українки; Українська мова й література в середніх школах, гімназіях, ліцеях та колегіумах; Кур’єр Кривбасу. — 2004. — №3; Всесвіт. — 2004. — № 1—2; Книжник review. — 2004. — № 5—6.