Підмогильний як художник і “ворог режиму” - Наєнко, М. (Слово і Час, 2004)
Рецензія на книгу: Тарнавський М. Між розумом та ірраціональністю. Проза Валер'яна Підмогильного. - К.: Університетське видавництво “Пульсари”, 2004.