Апологія Шевчука у пошуках Корогодського - Яковенко, С. (Article, 2004)
Рецензія на книгу: Роман Корогодський. У пошуках внутрішньої людини. - Сер.: Українська модерна література. - К.: Гелікон, 2002. - 208 с.