Українське середньовіччя: далеке і близьке - Трофименко, Т. (Слово і Час, 2004)
Рецензія на книгу: Пелешенко Ю. Українська література пізнього середньовіччя (друга половина XШ-XV ст.). Джерела. Система жанрів.
Духовні інтенції. - К.: Фоліант, 2004. - 422 с.