Математика — любов на все життя (до 80-річчя члена-кореспондента НАН України В.П. Моторного) - Самойленко, А.М.; Романюк, А.С.; Парфінович, Н.В. (Вісник НАН України, 2020)
28 липня 2020 р. виповнюється 80 років відомому українському математику, знаному фахівцю у галузі теорії наближень, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (1994), премії ім. М.О. Лаврентьєва НАН
України (2010), заслуженому діячу науки і техніки України (1991), доктору фізико-математичних наук (1975), професору (1977), члену-кореспонденту НАН України (2000) Віталію Павловичу Моторному. July 28, 2020 marks the 80th anniversary of the famous Ukrainian mathematician, well-known specialist in the field of
approximation theory, winner of the State Prize of Ukraine in Science and Technology (1994), M.O. Lavrentyev Prize of
the NAS of Ukraine (2010), Honored Worker of Science and Technology of Ukraine (1991), Doctor of Physical and
Mathematical Sciences (1975), Professor (1977), Corresponding Member of the NAS of Ukraine (2000) V.P. Motorny.