Вироджені нелінійні нетерові крайові задачі - Шегда, Л.М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Отримано умови iснування розв’язку слабко нелiнiйної виродженої крайової задачi для систем звичайних диференцiальних рiвнянь з нетеровим оператором в лiнiйнiй частинi. We have obtained conditions for the existence of a solution of the weakly nonlinear degenerated boundary-value problem for a system of ordinary differential equations with a Noether operator in the linear part.