70-річчя члена-кореспондента НАН України О. О. Іщенка (Вісник НАН України, 2020)
26 серпня 2020 р. виповнюється 70 років доктору хімічних наук,
професору Київського національного університету імені Тараса Шевченка, члену-кореспонденту НАН України Олександру
Олександровичу Іщенку.