Із зали засідань Президії НАН України (7 вересня 2020 р.) (Вісник НАН України, 2020)
На засіданні Президії НАН України 7 вересня 2020 року розглядалися такі питання: про виконувача обов’язків президента Національної академії наук України (доповідач — академік НАН України А.Г. Наумовець); про порядок проведення виборчої сесії Загальних зборів НАН України та загальних зборів відділень НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); про дату та програму проведення виборчої сесії Загальних зборів НАН України та загальних зборів відділень НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); про Комісію НАН України та заходи з увічнення пам’яті академіка НАН України Б.Є. Патона (доповідач — академік НАН України А.Г. Наумовець); кадрові та поточні питання.