80-річчя академіка НАН України М. М. Кулика (Вісник НАН України, 2020)
19 вересня виповнюється 80 років видатному вченому в галузі
комплексних досліджень енергетики, доктору технічних наук,
професору, заслуженому діячу науки і техніки України, директору Інституту загальної енергетики НАН України, академіку
НАН України Михайлу Миколайовичу Кулику.