80-річчя члена-кореспондента НАН України В. О. Стрижала (Вісник НАН України, 2020)
9 жовтня виповнюється 80 років доктору технічних наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки України, члену-кореспонденту НАН України Володимиру Олександровичу Стрижалу.