80-річчя члена-кореспондента НАН України С. М. Рябченка (Вісник НАН України, 2020)
22 жовтня 2020 р. виповнюється 80 років доктору фізико-математичних наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки
України, лауреату Державної премії УРСР в галузі науки і техніки, члену-кореспонденту НАН України Сергію Михайловичу Рябченку.