70-річчя члена-кореспондента НАН України М. І. Бобиря (Вісник НАН України, 2020)
3 жовтня виповнюється 70 років фахівцю в галузі конструкційної міцності, директору механіко-машинобудівного інституту
НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», доктору технічних наук,
професору, члену-кореспонденту НАН України Миколі Івановичу Бобирю.