Із зали засідань Президії НАН України (9 жовтня 2020 р.) (Вісник НАН України, 2020)
На засіданні Президії НАН України 9 жовтня 2020 року розглядалися такі питання: про голів секцій НАН України (доповідач — академік НАН України А.Г. Загородній); про голів регіональних наукових центрів НАН України та МОН України (доповідач — академік НАН України А.Г. Загородній); про голову Науково-технічної ради НАН України (доповідач — академік НАН України А.Г. Загородній); про виконувачів обов’язків членів Президії НАН України (доповідач — академік НАН України А.Г. Загородній); про радників Президії НАН України (доповідач — академік НАН України А.Г. Загородній); про виконувача обов’язків головного вченого секретаря НАН України (доповідач — академік НАН України А.Г. Загородній); про виконання обов’язків академіка-секретаря Відділення біохімії, фізіології і молекулярної біології НАН України (доповідач — академік НАН України А.Г. Загородній).