Гигантские импульсы пульсаров - Конторович, В.М. (Національний науковий центр «Харківський фізико-технічний інститут» НАН України, 2010)
Краткий обзор основных наблюдений и теорий одного из загадочных феноменов физики радиопульсаров, тесно связанных с их жестким излучением. Короткий огляд основних спостережень і теорій одного із загадкових феноменів фізики радіопульсарів, тісно пов'язаних з їхнім жорстким випромінюванням. The brief overview of the main observations and theories of one of the mysterious phenomena of physics of radio pulsars, closely related to their hard radiation.