Газін В. В. Між Москвою та Варшавою. «Українське питання» у 1654–1667 рр. - Гордієнко, Д. (Сiверянський літопис, 2020)
Рецензія на книгу: Газін В. В. Між Москвою та Варшавою. «Українське питання»
у 1654–1667 рр. / Наук. ред. проф. В. С. Степанков. Кам'янець-Подільський:
ТОВ Друкарня «Рута», 2019. 372 с.