Вплив імпульсів електричного струму та кріогенних температур на міцність різальних твердосплавних пластин - Новогрудський, Л.С.; Стрижало, В.О.; Сорока, О.Б.; Родічев, Ю.М.; Оправхата, М.Я. (Проблемы прочности, 2015)
Досліджено вплив імпульсів електричного струму і охолодження до температури 77 К на міцність різальних твердосплавних пластин при згині. Установлено ефективність різних режимів їх модифікації. Исследовано влияние импульсов электрического тока и охлаждения до температуры 77 К на прочность режущих твердосплавных пластин при изгибе. Установлена эффективность разных режимов их модификации.