Наші презентації (Слово і Час, 2003)
Андрій Чайковський. Спогади. Листи. Дослідження; Dĕti stepni Hellady: Ргаžkâ škоlа ukrajinskŷch emigrantskŷch bâsnikŭ; Листи до Приятелів: Системат. покажч. змісту. Кн. 1-176 (1953-1968); Ткачук Олександр. Наратологічний словник; Листи до Михайла Коцюбинського. - Т.1.; Т.2; Павленко Марина. Тичининська формула українського патріотизму; Крушевський Миколай. Замовляння як вид російської народної поезії; “Верховина”; Дзвін. - 2003. - Ч. 3; Київ. - 2003. - № 2-3; Всесвіт. -2003. - №3-4; Березіль. - 2003. - №3-4; Критика. - 2003. - Ч. 3; Критика. - 2003. - Ч. 4.