Наші презентації (Слово і Час, 2003)
Тарас Салига. Вокатив; Микола Жулинський. Олег Ольжич і Олена Теліга; Галина Сабат. У лабіринтах утопії й антиутопії; Олександр Киченко. Фольклор як художня система (проблема теорії); Ніла Зборовська. Моя Леся Українка; Філологічні семінари. Вип. 5; Кур’єр Кривбасу. - 2003. - № 3; Кур’єр Кривбасу. - 2003. - №4; Березіль. - 2003. - Ч. 5-6.